Ми Рiзнi, i всеж

Ми Рiзнi, i всеж:


,, НА  ВКРАЇНІ  милій ,,   дуже  близько   вибiр  до   новоi  влади.

Брати  славьяне - украiнцi,  почому  на  перших  мiсцях   у Вас  семiти?!


Що  нема У Вас   свого   для  влади?  Щiрого  украiнця?!  Справжнього?!

Славьяньского,   Казацького Роду?!

Чи   не   вже  ж   ви  не   бажаэте  щастя  собi,   та  дiточкам   вашим?!

Да   на  своiй  землi?!

Сполучайте   свiй   розум,    мОзок,  та   й  сердце!

Щасти Вам!



Владимир В. Быстров


В  лето 7527. 
- 16.3.19.


*


Рецензии