Гатфар

 Аквазмач жив , элкъвенва са
Хуьлез, рагъул ятарин.
Кьежириз дувулар гила
Физвалда вуч тарарин.

Къацу пешерни тамари
Са гьафтедлай акъайда.
Марфадив гатада ири
Гатфарин -т/вар алайда.

Яргъал рехъ ат/ана къвезва,
Яран -сувар рак/арал.
Безетмишна цавун къерех ,
Яргъи руша рангарал.

Т/ебиатдал чан гъида мад
И гатфарин харади.
Лезги чилер ийида шад
Яран , сувар-халади!


Рецензии