11. 03, Пн... прощена недiля

синоптики збрехали про силу й напрямок вітрів
ти кажеш, що мої дописи сповнені депресивних рядків
а, знаєш, мені вони теж набридли
остогидли
та в могилу
ніби зводять
зводять стіни
та цеглини
збирають одна до одної.

масляний тиждень
прощання з зимою
повз
і "прощенна неділя" теж пройшла
а я дізнаюсь лише сьогодні, тож

(напиши мені, коли дістанешся сейф плейсу)
таке відчуття, ніби щось тримало мене в ізоляції, у спейсі
у свому космосі
повному емоцій
та думок про смерті
та вони нікому не потрібні,
тому delete, стерти.

заплутаність рядків (тому читай речитативом)
у цьому просторі (надіюсь) ми одні,
наврядчи, що єдині
і граматичні помилки комусь тут ріжуть очі
та все це неважливо
бо далі є дещо дорожче

дещо дорожче, ну, типу знаєш, за "тупі вопроси"
тут моя черга
з твого дозволу
прощення прошу

за що?
давай згадаємо усе спочатку:
нетверезі листи о першій ночі, зранку
і депресивні напади
меланхолінчі настрої
забагато віршів, здебільшого тобі;
і твОї
треки, що не були оцінені достатньо;
за мої зміни настрою та дивні забаганки
за кляті ті претензії що були з мого боку
і всі ті речі
що не давали тобі спокою

скільки всього було, що навіть зара' й не згадаю
а скільки ще речей моєї вини, що я про них не знаю?
скільки ситуацій було? недоліків, чи негараздів?
скільки разів мене ледь не "послали", фінал, баста?

а знаєш,
я не знаю, чи це "етично вірно"
чи це правильно,
та відчуваю, що потрібно
хоч "прощена неділя"
загинула
майже добу тому
усе ж таки,
прости мені за все.

за все, що лишилось в минулому.


Рецензии