22. 02, Пт, 2... наче зiйшла з обкладинок vogue

перша зустріч далеко не завжди пам'ятна.
та вона наче зійшла з обкладинок "vogue"
вона, тремтячи, дивилась в мої вічі так,
ніби сам ангел із небес в людській подобі.

як багато для нас важили слова та зорові контакти
необережність дотиків до шкіри прохолодної
кумедні електронні повідомлення посеред ночі
і підтримка, така потрібна одне одному.

випитий до дна той чай, як філіжанки кави,
години за розмовами, проведені удвох,
і ще безліч речей, які я не згадаю.
лиш купа деталей тих моментів багатьох.

мене бентежить, як між нами збільшується відстань,
як важко нам знайти слова, що завжди так потрібні,
ніби минуле пожежею тікає у нікуди
і в душах стає пусто.
лишається лише постскриптум.


Рецензии