гамак

літає літо у повітрі сонцем,
рядном зеленим сховок від печалі,
яскравість очі розмальовує квіткова,
посунься трохи, 
як порвем гамак,
то буде  новий,
так хочу із тобою одночасно тонути
в щасті

08:48
17.03.2019


Рецензии