З украiнського гумору

Дружина дзвонить своєму Тарасу:
- "Ну де пропадаєш аж дві ночі?
Проплакала свої я очі,
Хвилююся багато чАсу".

- "Та у коханки я своєї, Мані..."
- "Ну, слава богу, я думала,
Ти знову на Майдані".


Рецензии