Трансцендентна iстота

Ти – істота найбільш трансцендентна
Із усіх трансцендентних істот.
Ти буваєш така неконкретна,
Що втрачаю себе на всі сто.
Ти пройшла геть усі фаєрволи,
Звабний руткіт повсюди проник.
Ніч про сни опромінені молить,
Безкінечно говорить про них.
Ти ладнаєш знервовану пристрасть,
Мов рятуєш від болю мене.
Та насправді – це вигадка хитра,
Дика пастка, яку не минеш.
Ти – істота світів паралельних,
Трансцендентна, звикаєш мерщій.
Таємничим малюнком наскельним
Губиш дійсність, та все ж до душі.

20:13, 16.03.2019 рік.

Зображення: http://xrest.ru


Рецензии