Рад сть хоч невидимо прот ка але

*   *   *



Радість – хоч невидимо
                протікає
але й струм між
                гіллями
                замикає
і що?  всіх – Присутність
                і обіймає!


І хто струм між
          душами
                замикає??
Не втечеш від Господа,
світло знає!


Хто від чого
в світі цім
утікає
не втече від радості
бо
така є!!

Всеблагая!!
І звільняє.

24.02.2019,
з причастям


Рецензии