КЛЮЧ КРА НИ

КЛЮЧІ КРАЇНИ.

Яскраві я держу в своїй долоні,
Ключі твої від серденька свого.
Вікрию ними я, щасливу долю
Згадаю стежку роду свойого.

Немов-би повернувся я в дитинство.
Цвіте Калина, в батьківськім садку.
В матусі тут розсипалось намисто,
Яке тоді збирав я в шпоришу.

Насправді, я держу в своїй долоні,
Ключі які відкриють Новий Вік!
Щоб побажати всім щасливой долі,
Я промовляю людям: заповіт!

Потиснемо ми руки, побратимі.
Родюча щоб завжди була Земля.
Тебе такою, бачу, Україно!
Красивої, мелодії – ЖИТТЯ!

1 січня 2013 року.


Рецензии