Притулюсь я до тебе

ПРИТУЛЮСЬ Я ДО ТЕБЕ

Притулюсь я до тебе
Дівчинонько моя,
Подивлюсь в твої очі
Яка доля твоя.
Не тревож свого серця
Все це є рідний край.
Полюби Україну
І мене покохай.
Приспів:
Рідний край –
Це Розкішне село,
З краю в край –
Річка плута йього.
В чащах Верб –
Де живуть Соловьї,
Над селом –
Їх лунають пісні.
І, як гарно співають
За селом піснярі.
Ось ходім дівчинонько
Заспіваем і ми.
Про свою Україну,
І про рідний наш край.
Про веселу дівчину,
Та високий врожай.
Приспів:
Ой, чому так буває
Коли зорі ясні,
Дівчинонька співає
Про кохання мені.
Притулюсь я до тебе
Дівчинонька моя,
Не тревож свого серця
Покохав тебе я.
Приспів:
22 серпня 2013 року.


Рецензии