М Й Р ДНИЙ КРАЙ

МІЙ РІДНИЙ КРАЙ.

Як не любити, рідну Україну,
Її широкий простір, і поля.
Похилі верби у вбранні дівчину,
До церкви заклик бьють колокола.
Твої звенять святі Печорські Лаври,
Приймає Київ свято давини.
Потиснуть руки, мужні побратимі,
Як це було – на Київській Русі.
Приспів:
Україно моя Україно!
Доля в тебе була не проста.
Ти у мене на світі єдина,
Матір божа, пречиста й свята!

Мій рідний край, частина України,
Де на ланах високі врожаї.
Стоять похмурі терикони в квітах,
Катають сталь, Лутугінські валки.
Як не любити, рідну Україну,
Її широкий простір, і поля.
Похилі верби у вбранні дівчину,
До церкви заклик, бьють колокола.
Приспів:
Україно моя Україно!
Доля в тебе була не проста.
Ти у мєнє на світі єдина,
Матір божа, пречиста й свята!

2013 рік.


Рецензии