Утеха

УТЕХА
Автор: Р. Русев          

От мрака  нощна вълна
забравена облива бряг,
попива, отдръпва се
и пак отново пише спомени.
Изтрива ги от пясъка,
нашепва ти  - пиши
и пак отново търси
някого оставил тези
тъжни спомени сами.


Странно е това
че някой искал да забрави
обърканите чувства
усетил твоето отсъствие
изсъхнала утеха
от старата любов
утихнала съдба
и думи нежни позабравени,
една душа по пътища оставена,
една любов така и недописана
и много дълго чакана.


Рецензии