Другий г мн Укра ни

Слава Україні, в ній сила і воля,
Усі ми українці справжні герої.
Живуть у країні, славній Україні!
Справжні герої, полягли у полі.

Слава Україні, Слава Героям!
Будемо жити, бедемо радіти.
Всі ми нашої землі козацькії діти.
За наших людей, за братів і дідів.
Кожному брату,
Руту.
У руку.
Калину.
Візьмемось всі ми за руки,
Ми браття єдині,
В синьо-жовтій краіні.

За землю свою,
За мову єдину,
Всім ворагам на зло,
Заспівамо пісню солов'їну:

"Слава Україні, в ній сила і воля,
Усі ми українці справжні герої.
Живуть у країні, славній Україні!
Справжні Герої, полягли у полі.

Слава Україні, Слава Героям!"

5.12.17 - записані перші 4 рядки
Все інше продовження - 10.03.19
Трохи продовження, рядки 2016 року:

Народу України:

Оскільки живемо ми на Україні,
Всі ми з вами єдині!
Скільки подій нас об'єднало,
Назавжди народ це згуртувало.


Рецензии