Невимовне

яка захоплююча ця ...
 оця скаженна жінка

божественна і  божевільна
- Чуешь?  Ти мужлан?!
  Я вільна!

І так очима зиркнула звисоко
А він сміявся, кашлів, задихавсь
Від щастя, від  любові
Це невимовне!
Неймовірне!

І знову
Сміявся, кашлів, задихавсь
...

А з часом хвиля  спала
Вона звільнившись - спала,
Така  мила
Гойдалася в Любові
Віддалялась в сні

А він...
Він танцював
Пінявши руки до гори
Не в кожного  живе поруч богиня
Дика, вільна


Рецензии