Рецепт больной любимой. укр. язык

Рецепт хворій коханій

Дай, люба, тебе обійму
Під час хворобливого сну,
І сили тобі поверну
Собою. Розвіється сму-

ток... Він від цієї пори,
Що крони хитає дерев,
Оголених... Горло дере
На горе  завезений грип

З країв, де не знано зими,
Де тепло, немов у дитя-
чих снах, у які вороття
Дороги не знайдемо ми...

Відпий моїх ліків любо-
ві. Грійся теплом мого ті-
ла, що на хвороби оті
Коханням прописане бо)))


Рецензии