не за горами... на укр. яз

       Не за горАми - Судний день, відповідати доведЕться...БрехнІ лестивої пісень не заспівати нащесерце,
бо очі Божі, мов рентген, просвітять душу рАзом с тілом...Кожен - "у бочці Діоген", але словА - окремо з ділом.
Від покарання не втікти, хвоста гріхів не заховати, то ж у своїй нічевості прийдЕться на Суді "предстати".
Занадто терпеливий Бог до наших злочинів огидних! Від нас в повітрі - тільки смог. Він змучився від справ безплідних.
Рід лЮдський, наче руйнівник, усе обгидити готовий.
Дари із Неба брати звик, забувши про життя основи. Добро ми створені творИть, а не винищувать Природу.
Так лЕгко душу очорнить, не склавши з совістю угоду.
       Поганий приклад для дітей - ця непристойна поведінка.
В сучаснім темпі швидкостей зОвсім не та душІ картинка. Гроші - незмінний аватар, духовність майже не цікавить.
І тішиться "рогатий цар", що без зусілля нами править.
       Господь не чує молитОв, бо ми не молимо їх всує; таке поняття як любов, давно в стосунках не існує.
Лиш скористати гадка є, на інше й сподіватись годі. Всі дбають тільки про своЄ. Немає єдності в народі!
Чужі страждання - зайвий стрес, ми їх у серце не пускаєм. Христос у нас ще не воскрес, Його ми далі розпинаєм.
Байдужістю вбиваєм те (призначення людини в світі) найголовніше і святе - прощати... вірити...любити...
Для виправлення час настав. Бог більше не шуткує з нами! Він вибір кожному надав... та Судний день не за горАми...


13/03/19/   


Рецензии