Будинок над озером...

Чепурненький такий будиночок...
І зависла імла над долиною...
Зупинити б час... на хвилиночку...
Милуватися тою картиною...
Заглядають у дзеркало озера...
Пагорби де каміння розкидано...
Не хитнеться під подихом вітра
Ні травинка! Усе ніби зАвмерло...
Подих я тамував... не втручаюсь
У величну природи картину...
Лише фото на згадку лишилось...
Я вловив мить від часу плину...


Рецензии