Cradle Of Love by Billy Idol

Well rock the cradle of love
Rock the cradle of love
Yes the cradle of love dont rock easily its true

Well rock the cradle of love
I rocked the cradle of love
Yes the cradle of love dont rock easily its true
Well now

It burned like a ball of fire
When the rebel took a little child bride
To tease yeah so go easy yeah

Cause love cutts a million ways
Shakes the devil when he missbehaves
I aint nobodys fool
Come on shake it up
Whatever I do

Rock the cradle of love
Rock the cradle of love
Yes the cradle of love dont rock easily its true
Sent from heaven above thats right
To rob the cradle of love
Yes the pages of dont talk decently its true

Yeah flesh for your romeo
Ah yeah baby
I hear you moan
Its easy yknow how to please me yeah

This love starts my rollin train
You cant stop it
It aint in vain
I aint nobodys fool
Come on shake it up
Whatever you do

These are the wages of love
Rock the cradle of love
These are the wages of love
Ooh yeah
Rock the cradle
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

Well it burned like a ball of fire
When the rebel took a little child bride
To tease yeah I know how to pleas you yeah

Well my love starts a rollin train
You cant stop it
It aint in vain
I aint nobodys fool

Come on shake it up
Wathever I do

Rock the cradle of love
Rock the cradle of love
Sent from heaven above
Thats right
To rock the cradle of love
Rock the cradle of love
Yeah cradle of love
Thats me mama
I robbed the devil of love
All right
Cradle of love
If you teaze me tonight
If you sleaze me all right
If you appeaze me tonight
And let me ease you
Cradle of love






А ну любви колыбель укачай
Укачай эту колыбель
Или хотя бы качать начать
Поставь себе цель

Что ж давай эту люльку качнём
Я укачаю колыбель любви
Мы тихо, тихо... хотя бы начнём
Вдвоём мы сладим, никого не зови

Сияет люлька как светлячок
И от тебя ждёт лёгкий толчок
И дразнит ... боязнью.... о, е!

Ещё немного и заблажит
Её и дьявол не усторожит
Ни гений ни дурачок
Не спи, качок и ещё качок!

А ну любви колыбель качни
Качай эту колыбель!
Или хотя бы только начни
Поставь себе цель...

Колыбель эту самую, слышь ты!
Посылает к нам кто-то свыше(всегда)
Так, что давай-ко поменьше слов
Укачаем колыбель-любовь! (о, да-да, да, да, да!)

Вот захныкал в зыбке Ромео
"Спи пупсик, бай-бай..."
Я научу, что надобно делать
Послушай, дай ему сиську, дай...

Вот любовь набирает ход
Остановок не признаёт
И глупо было бы!
Любовь качать забыть

Всем в мире этом назначено...
"Колыбельку-любовь" укачивать...
Это жизнью нашей оплачено...
О-о-о-о! Е!
Колыбельку эту укачивать!
Е! Е! Е! Е!

Сияет люлька как светлячок(...)

Вот любовь набирает ход(...)

А ну, любви колыбель укачай(...)

Колыбель эту самую, слышь ты!(...)

А ну-ка милая, не тужи
А ну, заботою окружи
Давай, не спи!
Ублажи, ублажи!
И всё как надо
Покажи-расскажи!

Уебаючь колыбель любви...
"Неспокоище" успокой...
Отбой....

Слышь, давай уже спать
Мне завтра на работу
Вставать в шесть утра!


Рецензии