***

Я дивлюсь як заходить сонце
Тіні тягнуть до мене пальці...
Станем в сутінках мов незнайомці?
Для сердець вже готуємо шанці.

Я розтягую миті... кожну.
Твоє світло в собі скирдую.
Як впаде ніч, без тебе - зможу.
Дай лиш зараз тебе поцілую...

Я тебе не втягну у спектаклі,
А сама споряджу в дорогу
Дай що маю віддати до краплі-
Час на ніжність і пристрасть вологу...

Зайвий раз запах шкіри вдихнути
Споглядаючи фільми в обіймах,
Пружність вен твоїх рук відчути
І думки свої викласти в римах

Обходисвіти, вічні скитальці
Мої руки тебе шукають
Пригорнутись до тебе б вранці
Що так швидко у нас спливають...

Дай відсяяти усмішкам й сміху
Ще і ще в «золоту годину»
Для фотографів - найкрасивішу,
А для медиків - надважливу.

Нагадав мені віскі шотландський
Старовинну легенду про промінь...
Дочекаюсь зелений той спалах
Та й піду вже сама додому.

26.11.2018


Рецензии