Звездите обрулени

Късна вечер по кално шосе
 след омразно дълго дъждище.
Как съм критичен.Като дете.
Вятърът бързо ще го очисти.

Вятърът бързо ще измете
 всички влажни петна,даже локви.
Затова спешно от тях да съберем
 звездите обрулени и самотни...



Публикувано на 26.04.2011 @ 14:31:55
Петр Пенчев


Рецензии