Ultima scrisoare

Aici a fost, e ultima scrisoare,
In plicul gol eu care am virit-o.
Soarele apune sau rasare,
Nu inteleg femeia,  care am iubit-o.

S-a mozolit din lacrima pe foae,
Acele linii drepte desenate,
Sarata apa, cuvintele indoaie,
Persoanei dragi o vorba destinata.

Demult s-a terminat a cea cerneala,
Acel stilou demult s-a aruncat,
Sa nu mai  stam acum la  indoiala,
Mesaj astept  mereu, nu ai lansat?

Sufletul demult nu ma mai doare ,
Nu mai trimit postasul indarat,
Tu nu mai rupi un plic cu nerabdare,
Cu " de tipar " noi scrim  acum pe internet.


Рецензии
Este o problema cu literele care poarta virgula sau caciula...deoarece saitul e în limba rusa...Sorry.

Красный Рыцарь   13.03.2019 23:18     Заявить о нарушении