Хвилю Тримай твереза украiнська пiсня

Колись Ти був,як книжка пише,-"вмiру питущий",
I все ,що з цим пов`язано Ти нiс як тягар,
Невпевненно передбачав майбутнi подii,
Малюючи свое життя як сонний маляр.
Але куди це все веде, побачив Ти,друже
I ciв в Тверезий човен ,та збагнув про мету
I перстав Ти бути до проблеми байдужим
I хвилю подолав Ти аж нiяк не просту!

Хей,хай,хвилю тримай,
Хей,хай,пливи не питай,
Радiсно й тверезо живи, не питай,
Хей,хай,хвилю тримай!

Прямуе крiзь пiтьму пиття тверезе багаття,
Навколо друзi роздiляють справжне буття,
Пливе тверезий човен крiзь болотне латаття
I до життя питущого нема вороття
Ми будем про Тверезiсть вiршувати й спiвати,
На всю краiну славить,що Природа дала
I не дамо питтям прекрасний свiт руйнувати,
Наш човен зрушив хвилю i вона не мала

Хей,хай,хвилю тримай,
Хей,хай,пливи не питай,
Радiсно й тверезо живи, не питай,
Хей,хай,хвилю тримай!


Рецензии