Снiжний обсидiан

Сніжний обсидіан – то камінь забуття:
Падають квіточки з чорного геть віття...
Білі, мов сіль, квітки на безнадійному тлі –
Болісні пелюстки на вулканічній землі.
Хто мою пам’ять відтяв? Хто мої квіти сховав?
Ця зимна сіль забуття – відгук осінніх заграв...

Сніжний обсидіан
Судомно стисла в руці:
Ліки забутих ран -
Білі пелюстки ці.


12.03.19


Рецензии