Ирон кафт

Урсхохы саертыл,цъаех арвы каераеттыл
Хъуысынц фаендыры заелтае.
Ирыл аерзилынц сызгъаерин баелаеттау
Жаннаейы фаендыры диссаг мыртае.

Уаертае Чермен даер йае доулийы цагъдаей
Дуртае даер райгас каендзаен.
Ацы дунейыл наей ссараен зынаргъдаер
Уарзон ирон зараегаей.

Чызджытае,лаеппутае, кафут заердаерухсаей.
Не'гъдау куы никуы уа сафт.
Бирае нын цаерай Дзамболаты намысаей,
Не'нгом къорд ды, "Ирон кафт"!


Рецензии