Гората търпелива

Понякога като гора съм търпелив...
Издържам гръмотевици и бури
 и на туристите дори... боклука.
На птиците изслушвам мълчаливо
 неописуемите дълги увертюри
 и детската крислива тарамбука.
Не мога само да търпя секачи-
звуците на все по-модните резачки,
удари от брадвите им многозначни
 и също - трупите ми,весело когато влачат.
А иначе съм "мълчаливата добрячка".



Публикувано на 27.04.2011 @ 16:20:14
Петр Пенчев


Рецензии