8 Березня - свято ж ноче

8 Березня - свято  жіноче.
Лунають вітання, пісні.
Кожна  жінка почуть це  все   хоче,
Й щоб це було не тільки вві  сні.

8  Березня – свято  жіноче.
Всі  квіти землі для жінок.
Подарунки всі приймуть охоче,
Й привітання сплетуть  у  вінок.

8 Березня  -  свято жіноче.
Сонце лагідно світить  для них.
Про це навіть журавлик клекоче,
Навіть вітер  нічний уже стих.

8  Березня – свято жіноче.
Неймовірний весняний цей день.
Хай отримає жінка все те , що захоче.
Й таким нехай буде кожнісінький день.

08.03.2019 р.


Рецензии