Лучик любви

Кохання промінь блиснув,
Маленький промінець, -
Можливо щастя близько,
Самотності кінець?

Повірити б у свято
І в єдність наших душ…
Хоч сумнівів багато –
Ти мрій моїх не руш.

Потішусь дай, хоч трішки,
Як те мале дитя,
Що втриматись на ніжках
Не вміє до пуття.

Мені так любо бути
Потрібною тобі,
Всі прикрощі забути,
Не плакати в журбі.

Моє ти сонце ясне,
Ти – мрій моїх вінець!
Ніколи хай не згасне
Кохання промінець!


Рецензии