И плачу и смеюсь

І плачу з тобою й сміюся,
На тебе з любов'ю дивлюся
І бачу споріднені душі,
Гармонію їх не розрушиш, -

Як лебідь з лебідкою разом,
Без гніву, брехні і образи.
Ти сонечко, світе мій ясний!
Нехай для нас зорі не згаснуть!

Розкаже нехай тобі вітер,
Як хочу коханню радіти,
Нехай тобі ніч прошепоче,
Як ніжність під серцем лоскоче…

І плачу від тебе й сміюся, -
Кохання, як меду нап'юся!
Чи з радістю, чи із журбою –
Я хочу навіки з тобою!


Рецензии