Шатун

       
Старенький, лаючись, і владу цю хуля,
(Піддавший трохи, і язик свій розв'язавший) -
Кричав: «Уб'ють народ такі тарифи,
Адже поліпшення життя – суцільні міфи...»

...Його забрали двоє в цивільному, сказавши:
«А ось іще один «шатун» - агент Кремля…»
_______________________________________________
*У українських засобах масової інформації шатунами і
"агентами Кремля" називали тих, хто був незадоволений владою.


Рецензии