Эниемнен жылы кочагы

Эниемнен жылы кочагы.

Динара Мухамаева - Шакирова.

Эниемнен жылы кочагы,
Анын йомшак куллары.
Без- анын дурт баласы :
Яраткан кыз- уллары.

Эниемнен жылы кочагы,
Балалары без -куанычлары .
Безне соеп, карап устергэн,
Булдык анын юанычлары.

Эниемнен жылы кочагы,
Ананын шатлыгы -балалар.
Тон йокысын йокламыйча
Устергэн бит безне алар.

Эниемнен жылы кочагы,
Без бит анын дурт шатлыгы.
Кайгы -хэсрэтлэр курмичэ ,
Соенечле булсын картлыгы.


Рецензии