Котики

Від легкОго, весняного дотику,
неймовірно пухнасті й рясні,
на вербі розпустилися котики
і тихенько радіють весні.
       І долоньку так ніжно лоскочуть
       волохатим, м'якеньким бочком,
       що, здається, от-от замуркочуть
       і рожевим лизнуть язичком.
На морозі шкодА залишати
цю тендітну, пухнасту красу.
Я візьму й обережно до хати
"кошенят" у тепло віднесу.
       Їм матуся так щиро зрадіє.
       "Зачекалися!" - скаже вона, -
       "Хоч на двОрі ще сніг і завія,
       а в верби на душі вже весна".


Рецензии