Моя перша любов i остання

   Час за обрій летить, швидко плине,
   Вже на зиму життя повертає,
   Тільки справжнє кохання не гине,-
   Серце втоми в коханні не знає.

   Розквітають сади навесні,
   У серцях розквітає кохання,
   Ти так часто приходиш у сни, -
   Моя перша любов і остання.

   Сад забути не можу квітучий,
   У весільнім цвіту вишні білі,
   Поцілунки солодкі, жагучі,
   Твої очі ласкаві і милі.

   Розквітають сади навесні,
   У серцях розквітає кохання,
   Ти сьогодні наснився мені -
   Моя перша любов і остання.

   Вже давно наші весни минули,
   І не все склалось так, як хотілось,
   Та кохання своє не забули,-
   В долях різних воно залишилось.

   Розквітають сади навесні,
   У серцях розквітає кохання,
   Ти приходиш тепер лише в сни,-
   Моя перша любов і остання.


Рецензии