Пильнiсть охоронця

На прохідній заводу охоронець пильний
Питає хлопця, який віз сміття:
"Я знаю, до крадіжок ти прихильний,
Квітує без платні твоє життя.

Ти цілий місяць в будь-яку погоду
На возику  вивозиш різний хлам.
Признайся чесно, крадеш що з заводу,
Скажи, не бійсь - тебе я не продам".

І хлопець відповів йому негайно:
"Для прикриття цей мотлох і багно.
Роззяви охоронці надзвичайні:
Візками я торгую вже давно!"


Рецензии