Лiвшi

Головний міліціонер —
Вічний революціонер —
Усім чинам давав розгін
І в кінці промовив він:
— "Честь рука не може віддавати
Та, що хабара змогла хапати".
Зажурилися чини:
Як же житимуть вони?
— "Що творить міністр  із нами? —
Враз зробиив він  нас лівшами!"


Рецензии