Обiцянка депутата

Про величезні труднощі в житті народу
Промову  вчора депутат тримав,
Про те, що не було таким життя ще зроду,
Такого тиску ще народ не знав.

Про те, що пенсії мізерні більшість має -
З трибуни він сміливо промовляв.
Сказав: "Чомусь велика кількість помирає,
І зменшується кількість немовлят".

Зумів ось так трибун народний закінчити
Промову довгу:
"Ймовірно, що народ наш тяжко буде жити,
Але... недовго".


Рецензии