Справа в тому, що у мене нема дому

Справа в тому, що у мене немає дому
І де б я не знайшов собі притулок
Безхатько я, як у Нью Йорку турок.
Без грошей і освітнього диплома.

Без втоми і в очах без болю
В мене просто немає дому
І просто немає голосу, щоб кричати
За дух, і за волю.

Без сорому та без заздрості
В мене щастя - наявність радості
Та й радіти немає приколу
Якщо в тебе немає дому

Якщо в тебе немає сердця
То сльози, не плач, а вода
І мізки - густа рідина
А дім твій - бетонний Освенцім.

Дим
Вогонь
Безнадійна пітьма.

Справа в тому, що у мене немає дому
Або просто немає даху
Щоб заслати страхи всі нах*й
І поспати на березі Дону.

Не маючи ні страху, ні дому.


Рецензии