Слово - клинок-перев. на украин. яз. -Лена Грама

Оригинал:«Слово - клинок»-Татьяна Кисс

Слово-лезо
**********************
Слово-лезо-
В льодяних струмках
Опалених небес.

Слово-крила водоспадів молитви-
Крізь голос каменю
Величезної безодні.

Лена Грама   


Рецензии