Людмилочцi в День народження

Моя рідненька подруго, в цей день
Бажаю тобі щастя і здоров’я,
Найкращих днів в любові і пісень…
Всі рішення приймай в холоднокров’ї!

У роки ці, в такий нелегкий час,
Ходи в надії, з Господом у серці,
В плоді духовному, він кращий із прикрас,
І не дивись, що зморщечки в люстерці!

Краса не в тім, що є в нас на лиці,
Краса у серці, бо життя у ньому,
В очах хай будуть завжди промінці,
Хай тіло відкидає любу втому!

Ріднесенька подруженько, Людок,
Радіємо, що в діточок все гарно!
Пряменьких і гладких тобі стежок…
Все небо в хмарах? У душі не хмарно!
                11.03.2019ю


Рецензии