Запахи так само, як i звуки, кольори, форми даруют

Запахи так само, як і звуки, кольори, форми дарують відчуття…

Відчуття переповнюють єство і виходять за його межі…

Єство вібрує на частоті Світла і розчиняється у ньому…

Світло народжує крила і возносить єство у Небо…

Небо приймає єство, обіймає, дарує Любов…

Любов єднає єство з цілим світом…

Світ вибудовується запахами, звуками, кольорами, формами…

06.03.2019


Рецензии