Последнее письмо из Крыма

(Останній лист з Криму)

Майдан, не знаю, що й казати,
Адже заручникoм твоїм була,
Коли почав людей вбивати,
І кров невинних тебе залила.

Майдан, я щиро не хотiла тебе,
Не вiрила у праведність думок.
Безжалiстно закопотів ти небо –
Країни голос змовк.

Майдан, я навiть i не сподівалась,
 що за тобою стiльки змін.
Але вони вже починались,
Бо ти з жорстокістю вбивав синів.

Майдан, скажи зачем, однако,
Ты обманул своих детей?
Они – за мир, а ты – в атаку!
Ты не щадил людей.

Майдан, ты жаждал так Европы идеалов
И лучшей жизни для страны.
Но многих загонял в подвалы,
 Чтоб скрыться и от пуль, и от войны.

Майдан, скажи, чего же ради?
Не думаешь ли, что зазря?
Теперь я за другою баррикадой,
И рядом миллионы, как и я!

9.04.14г


Рецензии