Кохання не губить...

Не погоджусь! Кохання не губить!
Воно завжди дарує крила.
І коли цілуєшся в губи
Зупинитися вже несила..

А для мене любов- це вчинки.
Не слова і не погляд ласкавий.
Це як плетення павутинки
Із життєвих подій що стались.

А для мене кохання, то роси,
Що збирали з квіток надранок.
А ще бігти травою боса,
Щоби разом зустріти світанок.

І для мене любов не стосунки.
Це найглибші мої почуття.
Те, що глибоко в серці трунком.
Запізніле моє каяття..

Називають, цілуються в губи..
Та для мене жага-не кохання..
Це коли ти його приголубиш
Лиш у пам'яті...ніби востаннє..
.


Рецензии