Молитва до Бога

Відверто кажучи ми всі маємо шанс,та вагання не дає нам його спіймати.Тож...
Звертаючись в небо потрібно прочитати таку молитву:-Дякуючи Господу за те що у вас уже є.Проговоріть у голос чого б ви іще бажали.Ось:
      -Дякую тобі Боже...
       За гоже й негоже.
       За те що є нині,
       Та немає в помині.
       За те що мають люди,
       Та все добре що мені буде.
       Не знаю Боже що доведеться носити,
       Проте не відмовляй відразу,
       Та дай попросити.
       Можливо ти змилуєшся надімною,
       Та й благословиш,своєю рукою.
       Своєю рукою та ще й словами,
       Дякую тобі Боже,за батьків що є з нами.
       Дякую тобі Боже,за діток в домі.
       Не дай нам Боже,хвороби невідомі.
       А дай нам усім трішки...
       Щасливої усмішки.
       Посмішки та тепла,
       Здоров'я як у вола.
       Розуму як у змії...
       Щоб у добрі жили всі друзі мої.
       Родичі та знайомі...
       Кожен день мали що зкуштувати у моєму домі.
       А тепер Боже,хочу перед тобою схилитися.
       Та й перехреститися.
       Мені для себе не треба нічого
       Дай сили стерпіти,й прийти до Бога.
       Відкланятися й змиритися.
       Проте досягати мети.
       Йти й зупинитися.
       Та раніше часу свого не варто.
       Дякую тобі Боже,за все.
       І це не жарти.
       Хочу ще від себе сказати,
       Для тих хто не вірує в Бога...
       Мить прийде втрати...буде тривога?
       Не вагайтесь,звертайтесь до Бога.
        Амінь.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии