Говорiть одне одному тiльки хороше!

Говоріть одне одному тільки хороше…
Обирайте, як квіти, найкращі слова!..
Притаманно нам те, що не купиш за гроші…
Від любові усе на землі ожива!..

Добре слово всі чвари завжди переможе,
Добре слово – як хліб для чиєїсь душі…
Говоріть одне одному тільки ХОРОШЕ!..
І далеким, і близьким, і рідним, й чужим.


Рецензии