Не дiвчiна а kazka 8

До тебе кохання ніколи не минеться
не зможу я забути смарагдових очей
і мабуть моє серце за тобой женеться
благає поскоріше - палких ніжностей...
До тебе кохання ніколи не минеться
від тебе взаємності нарешті я благаю
та може нам з тобою доля усміхнеться
і я з надією на майбутнє віру зберігаю...
До тебе кохання ніколи не минеться
твоя краса дівоча для мене як життя
до тебе щастя з поцілунком доторкнеться
і наши почуття стануть новим відкриттям...


Рецензии