Наказую третiй раз

                Тобі,вчителю,присвячується.   
                Памяті Івана Федоровича Романюка.
                Волейбольний турнір  2019 року с.Прибилів.

         
      

Україно моя,я бачу тебе,
Чомусь ти сьогодні заплакана,ненько,
Тебе я любив,я любив над усе,
Любив я тебе зозуленько.

Скажіть мені хлопці,як сталося так,
Що втретє зібралися,любі,сьогодні
Я бачу усе,в Україні бардак,
Скажіть,мені хлопці,ви згодні.

Учителю наш,залюбки ми з тобою,
Хоч небо заплакане,вчителю,чуєш
Спортивна родина готова до бою
Ми битися будем,усе ти відчуєш.

То ж слухайте,хлопці,родино моя,
Наказую втретє,Прибилів мій рідний,
Боріться спортивно,ми нині сім’я
Результат хочу бачити гідний.

                23.01.2019.


Рецензии