***

Чому гніваєшся, мій вітре?
Чому шарпаєш за віття?
Чом так люто твої копита
Викресають біль з забуття?

Чому ти розлютився, брате?
Чому, вітре мій, ніби змій
Розтрощив усе, що плекати
Я збиралась в тузі своїй?

Чом ти, вітре, такий зухвалий?
Чому хилиш аж до землі?
Що твої вуста не сказали,
Коли милі такі були?


08.03.19


Рецензии