дай дай дай

Які ми люди якої вдачі
Є у нас по селах дачі
То трудоголіки напевно
Хліб їмо ми не даремно...
В гріхах погрязли з головою
Ми були поряд із тобою...
Боже милий Боже правий
Ти шукай на нас управу
В щасті душечку купай дай нам щастя
Дай дай дай
...


Рецензии