а хто зна

А хто знає
ну хто знає

смерть за нами гонинься
чі в переді чекає

Якщо не стріне то дожине
але нікого не мине

Живем ми всі у цьому світі
Як доля ляже
по заповіту

Кому щастя життя дарить
А когось лише поманить і обманить...


Рецензии