Суки

   
Говорю, я всем конкретно, суки,
Не видать вам счастья и добра,
Пусть по локти, тем, отсохнут руки,
Кто поддержит вновь царя Петра.
Думал людям пенсии поднимут,
Скоро будем власть мы выбирать.
А они последнее отнимут,
Не впервой электорату врать.
Обещанная добавка к пенсии 17 процентов украло ворье, было 2190 ветерану труда стало 2235, вопрос зачем врать перед выборами? Идурак будет тот кто проголосует за них. Прошу всех пересылать эту информацию каждый день.
А тепер на рідній мові, кому до вподобі війна до останнього Українця, правда якої ой як бояться недоумки подивіться на ціни, порахуйте мідяки в гаманцях і зрозумійте, як вас обдурили, я був проти, а попав під геноцид.
   Суки
Говорю, я всім відверто, суки,
Вік би вам не бачити добра,
Хай по лікті повсихають руки,
В тих, хто вірить в злодія Петра.
Думав злодій пенсію підніме,
Виборі вже через двадцять діб,
Зрозумів, цей звір сорочку зніме,
В лапи закривавлені, все згріб.
Прошу віх не байдужих ділитись в фейсбуці щодня.


Рецензии