Прийшли сини

10.   ПРИЙШЛИ СИНИ
Над каганцем стою одна,
Молитву ввечері чітаю
Бо далеко десь війна,
Куди писати я не знаю.

КОЛИ, КОЛИ КІНЕЦЬ ВІЙНІ,
ПОВІТРЯМ СВІЖИМ ЩОБ ДИХНУТИ.
ОБИДВА СИНА НА ВІЙНІ
І ВІСТОЧКИ ВІД НИХ НЕ ЧУТИ.

Ні похоронки ні листа,
Четвертий рік війні минало,
Листи не ходять до села
Кому писати іх не стало.
КОЛИ, КОЛИ КІНЕЦЬ ВІЙНІ
ПОВІТРЯМ СВІЖИМ ЩОБ ДИХНУТИ,
БАЛАЧКИ КАЖУТЬ ПО ВЕСНІ,
А ЩЕ ГРИМИТЬ В ГАЗЕТАХ ЧУТИ.

В село прийшли фронтовики,
Набравши квітів заспішила.
Бо кажуть там іі сини,
Яких війна всеж пощадила
ПРИЙШОВ, ПРИЙШОВ КІНЕЦЬ ВІЙНІ,
ПОВІТРЯМ СВІЖИМ Я ДИХНУЛА.
ДО МЕНЕ ВСЕЖ ПРИЙШЛИ СИНИ
ІЗ РАДОСТІ Я ВСЕ ЗАБУЛА.


Рецензии